Pizzaaften 27-12-03
|
239_3955
|
27-12-2003
|
|
|
239_3956
|
27-12-2003
|
|
|
239_3957
|
27-12-2003
|
|
|
239_3958
|
27-12-2003
|
|
|
239_3959
|
27-12-2003
|
|
|
239_3960
|
27-12-2003
|
|
|
239_3961
|
27-12-2003
|
|
|
239_3962
|
27-12-2003
|
|
|
239_3963
|
27-12-2003
|
|
|
239_3964
|
27-12-2003
|
|
|
239_3965
|
27-12-2003
|
|
|
239_3966
|
27-12-2003
|
|
|
239_3967
|
27-12-2003
|
|
|
239_3968
|
27-12-2003
|
|
|
239_3969
|
27-12-2003
|
|
|
239_3970
|
27-12-2003
|
|
|
239_3971
|
27-12-2003
|
|
|
239_3973
|
27-12-2003
|
|
|
239_3974
|
27-12-2003
|
|
|
239_3975
|
27-12-2003
|
|
|
239_3976
|
27-12-2003
|
|
|
239_3977
|
27-12-2003
|
|
|
239_3979
|
27-12-2003
|
|
|
239_3981
|
27-12-2003
|
|
|
239_3982
|
27-12-2003
|
|
|
239_3983
|
27-12-2003
|
|
|
239_3984
|
27-12-2003
|
|
|
239_3985
|
27-12-2003
|
|
|
239_3986
|
27-12-2003
|
|
|
Opskriften på pizzadejen:1) Opløs gæren (20g) i lunkent vand (2dl) og bland salt(1tsk) samt olie(2 spsk) i, ælt de 350g mel i.
2) Ælt dejen grundigt.
3) Lad dejen hæve ca. 1/2 time.
4) Rul dejen ud og form den, så den passer på bagepladen.
5) Lad den efterhæve ca. 10 min.
6) Forbag dejen ca. 5 min ved 250 C.
7) Læg fyld på og bag 20-25 min.