Pizzaaften 27-12-03






239_3955
239_3955
27-12-2003
239_3956
239_3956
27-12-2003
239_3957
239_3957
27-12-2003
239_3958
239_3958
27-12-2003
239_3959
239_3959
27-12-2003
239_3960
239_3960
27-12-2003
239_3961
239_3961
27-12-2003
239_3962
239_3962
27-12-2003
239_3963
239_3963
27-12-2003
239_3964
239_3964
27-12-2003
239_3965
239_3965
27-12-2003
239_3966
239_3966
27-12-2003
239_3967
239_3967
27-12-2003
239_3968
239_3968
27-12-2003
239_3969
239_3969
27-12-2003
239_3970
239_3970
27-12-2003
239_3971
239_3971
27-12-2003
239_3973
239_3973
27-12-2003
239_3974
239_3974
27-12-2003
239_3975
239_3975
27-12-2003
239_3976
239_3976
27-12-2003
239_3977
239_3977
27-12-2003
239_3979
239_3979
27-12-2003
239_3981
239_3981
27-12-2003
239_3982
239_3982
27-12-2003
239_3983
239_3983
27-12-2003
239_3984
239_3984
27-12-2003
239_3985
239_3985
27-12-2003
239_3986
239_3986
27-12-2003
Opskriften på pizzadejen:1) Opløs gæren (20g) i lunkent vand (2dl) og bland salt(1tsk) samt olie(2 spsk) i, ælt de 350g mel i.
2) Ælt dejen grundigt.
3) Lad dejen hæve ca. 1/2 time.
4) Rul dejen ud og form den, så den passer på bagepladen.
5) Lad den efterhæve ca. 10 min.
6) Forbag dejen ca. 5 min ved 250 C.
7) Læg fyld på og bag 20-25 min.